Que es la Central de Projectes

Es un empresa de serveis de producció d’arquitectura efímera i d´ interiorisme amb una trajectòria de 19 anys capitanejada per dos Socis: Francesc Cardeña, Laia Picas.

La formació i coneixement multidisciplinar dels socis i col·laboradors ( interioristes, arquitectes, museògrafs, escenògrafs, il·luminadors, grafistes, productors, realitzadors, enginyers... ) es posa a treballar en tots els llenguatges de l’arquitectura efímera per solucionar el projecte / encàrrec amb la vocació de fer possible i materialitzar les idees i projectes del dissenyador/a, arquitecte/a, productor/a i client. Es a dir, transformem les idees en realitats, i tot això ho fem gràcies a l’experiència recollida al llarg de 30 anys d’exercici, solucionant el binomi projecte/muntatge. No podríem fer això sense la col·laboració dels nostres proveïdors associats i clients amb els qui hem evolucionat plegats en aquesta apassionant tasca .

La nostra voluntat es entregar els encàrrecs claus en mà, tot coordinant cada un de les seves fases, des d’un avant projecte, un executiu, un pressupost, un cronograma, una direcció d’obra, una coordinació d’equips, recursos, etc