Serveis

Serveis de Disseny:

  • Disseny d’espai: Dissenyem nosaltres o bé a través de col·laboradors, arquitectes, interioristes i escenògrafs
  • Disseny gràfic: Col·laborem amb coneguts i reconeguts dissenyadors, que ens hem anat trobant al llarg de la nostra història, coneixem el dissenyador escaient per cada tipus de projecte.
  • Disseny  d’il·luminació: Incorporem a l´Staff, dissenyadors per cada projecte, professionals del mon del teatre, opera, cinema , Tv, museografia.

Servei de producció:

  • Producció d’espais efímers: De construïm el projecte a realitzar, per construir-lo amb els nostres equips de proveïdors, aportant solucions a cada un dels requeriments, així doncs, coordinem, a través d’un cronograma, diferents oficis que intervenen en el muntatge: Fusteria, pintura, lacat, ferro/alumini, electricitat, paviments continus, retolació, il·luminació, instal·lació d’obra d’art, transports, muntatge i desmuntatge.
  • Servei d’activació d’espais: Per encàrrec d’una institució, ajuntament, etc activem espais en desús convertint-los en espais expositius o escenogràfics per a la celebració d’esdeveniments, comptem amb l’assessorament d’una enginyeria per a temes de seguretat i legals.
  • Servei de producció d’esdeveniments: Apliquem tot el nostre bagatge i experiència en la producció d’esdeveniments, resolent totes les àrees, des del guió, a l’activació d’espais, a la coordinació de fluxos, convocatòria, registre i acreditació, disseny escenogràfic, gràfic, d´ il·luminació, muntatge, transports, servei mèdic, contractació d’actors, vestuari ,càtering, seguretat, fins i tot lavabos químics.

Servei de consultoria

  • Servei de consultoria: sovint som consultats per les institucions i / o dissenyadors i arquitectes, sobre la viabilitat de un projecte i el seu cost. Desprès aquest projecte passa a concurs públic.